POINTERJAKT OCKELBO - Ny webbutik och hemsida

ULTRACOM PEJLAR - ULTRAPOINT LICENSER - JAKTTILLBEHÖR 

Pointerjakt i Ockelbo lanserar nu sin NYA webbutik och hemsida. Här kan du enkelt köpa ULTRACOM pejlar och ULTRAPOINT licenser - förnya eller komplettera din befintliga licens.

‘‘Tillsammans med norrlandsbaserade reklambyrån KUXAGRUPPEN AB, har vi sökt skapa en enkel, intuitiv och inspirerande sida som fungerar för alla jaktintresserade - oavsett internetvana. Förutom webbshoppen har vi en fysisk butik i anslutning till Älgparken i Ockelbo och träningsanläggningen för jakthundar. Där ges möjlighet att testa ULTRACOM utrustning under hundträning och rehabiliterting i en verklig miljö.’’

Lars Arkesjö - delägare och hundtränare.

Pointerjakt i Ockelbo är en del av Älgparken i Ockelbo. Förutom träning och rehabilitering av jakthundar i ett unikt samspel med parkens älgar och våra erfarna hundtränare - erbjuds en mycket omtyckt besökspark för alla åldrar och stugby för våra långväga gäster.